Livets sköra blomma

En blogg om ångest, social fobi, PCO och kämpandet att ta sig därifrån...

Den konstiga känslan av att inte förstå

Kategori: Juli 13

Kroppen säger mig något. Jag försöker lyssna men jag förstår inte vad den säger mig. Så frustrerad. Vill bara må toppen men hur känner man sig då?

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Hejsan. Hur har du det nu? Lika mycket ångest eller går den att hantera ibland?
    Själv så har jag just nu mest jobbigt med depressionen som snarare blivit djupare och svårare än bättre. Trots det så tycker alla i omgivningen att jag är såå glad och det går såå bra för mig. Kanske man borde satsat på skådespelaryrket.
    Jag hoppas det går framåt för dig iaf, även om det skulle gå sakta så hoppas jag du får må bättre och att du en dag ska få må riktigt bra.
    Kikar fortfarande in här och läser. Skickar allt mitt stöd till dig! Kram!

    Svar: Det fungerar nu skulle jag säga. Jag kan göra mycket mer utan att få det där jättepåslaget av ångest men den där grundångesten finns kvar. Den där jag tvivlar på vad jag gör i livet och vad livet har för mening. Att jag är korkad som inte förstår mig själv när alla andra förstår sig.
    Jag blir ledsen av att läsa att du inte mår bättre. Jag följer din fotoblogg och tycker att bilderna blivit gladare, men skenet kan ju bedra. För sanningen är ju som du säger, att man är en jäkligt bra skådespelare och jag tror att man är det omedvetet ofta.

    Jag hoppas att vi båda en dag ska må bra och njuta av livet för det kan jag inte just nu iaf. Tack för stödet. KRAM!
    Livsblomman

    2013-07-01 | 23:41:20
    Bloggadress: http://camillasjolander.blogg.se

Kommentera inlägget här: