Livets sköra blomma

En blogg om ångest, social fobi, PCO och kämpandet att ta sig därifrån...

FY FAAAAN

Kategori: Okt 12

Krasch, boom, bang

Jag kraschade. Tårarna ville ut men det gick bara inte. Fel plats, fel människor och fel allting. FAN OCKSÅ:

KAN JAG BARA BLI FRI FRÅN DEN HÄR JÄVLA ÅNGESTEN?!!!!!

I ett hus med bara två invånare

Kategori: Okt 12

Möter dig i köket. Förstår inte vad du gör men jag ser att du håller en plastpåse mellan händerna. Går förbi och känner stanken. FÖRSTÅR!
 
Går och gör det jag skulle göra. Ser hur du kämpar med plastpåsen. Klumpen i magen växer och jag blir förbannad. Så många gånger som jag skällt på dig. Så många tårar jag fällt. Så dålig jag känt mig när jag inte kunnat hjälpa. Nu är vi här igen.
 
Jag minns vad kurator sagt för länge sedan. "Ta inte på dig andras skam, den är deras". Ändå skäms jag. Jag skäms för att en vuxen inte ens kan öppna en plastpåse till osten. Skäms för att dina ben vinglar och du har svårt att hitta ord. JAG SKÄMS för dig och med dig.
 
 Istället för att bli irriterad sa jag: "Du kanske skulle gå och lägga dig" och som om du vore barn tog jag plastpåsen ifrån dig och la in osten i kylen. Du svarade: "Gesch dischg!". Nu vet jag inte var du är, ligger du och sover? Jag vågar inte kolla och jag bryr mig egentligen inte. Bara jag slipper möta dig mer idag.
 
Det är kanske inte konstigt att jag mår dåligt och känner mig stressad. Det är kanske inte konstigt att jag inte vågar flytta. Jag vill ha kontroll. Vad skulle jag göra utan den?
 
Tårar. Onda tårar. ALLT PÅ GRUND UTAV DIG!