Livets sköra blomma

En blogg om ångest, social fobi, PCO och kämpandet att ta sig därifrån...

Livsblommans mögliga vatten

Kategori: feb 15

Jag har kommit på varför jag inte mår bra. Vi alla livsblommor behöver vatten och näring för att växa och frodas. Då och då behöver vi även byta upp oss till en större kruka. Näring och vatten är de vi har runt i kring oss och det vi gör för att må bra.

Eftersom jag inte vet vad som får mig att må bra och eftersom jag inte har så många andra människor i mitt liv så vissnar jag. Inte konstigt att jag mår dåligt. Tänk om jag kunde tolka mina känslor och tänk om jag visste vem jag själv var. Då vore allt bra. Nu är det inte det.

Hörde av mig till kuratorn igen. Det var kö. Hon frågade om hur akut jag tyckte att det var och jag kunde inte ta mina egna självmordstankar på allvar. Det är som att vi är två som slåss i den här kroppen. En normal som inte fattar någonting och en som mår dåligt och fattar än mindre. Well, jag kommer att få vänta ett bra tag på en tid iaf.

Det är inte rationellt

Kategori: feb 15

Grät på krogen i fredags. Första ggn ever jag gör det. Skyller allt på alkoholen men lite förklaring finns öven i mitt mående just nu.
 
På tårna också då jag sk utmanas imorgon. Besiktning av bilen väntar och samtal till kuratorn. Måste boka nya tider. Kan inte tvivla på om livet är värt eller ovärt. Vill börja leva. NU!