Livets sköra blomma

En blogg om ångest, social fobi, PCO och kämpandet att ta sig därifrån...

Fest, party och pang-Hej 2017!

Kategori: Jan 17

Nyårsafton startade med promenad, huvudvärk och krånglande mage. Det gick över strax efter att vännen kommit hit. Vi åt och drack gott. 2glas vin, 2 drinkar och en shot. Sedan gick vi till en hemmafest med 20-åringar. Väl där tyckte jag att allt var superpinsamt. Folket var märkligt och mina vänner pratade mest med andra. Därför drack jag mycket på kort tid. 2 cider, en drink och två shots. Jag mådde bra. Var glad och i feststämning. Så hände det där... jag skulle gå ut. Någon dansade till en bra låt. Vi omfamnade varandra och hon gick åt ett annat håll. *PANG* sa det i knät och jag la mig ner på golvet. Nu börjar det bli svart. Jag skrek att det gjorde ont men när någon nämnde ambulans så försökte jag resa på mig. Det gick inte. Ont så inåt... och då ska man komma ihåg att jag hade druckit. Minnesluckor och så kom ambulansen. Firade mitt tolvslag i den och ville mest avlida. 
 
In till akuten. Helt själv. Hade sagt åt mina vänner att gå och fortsätta fira. Ångrade mig såklart lite då det var så tråkigt på akuten.
 
De kom och kände på knät men kunde inte göra någon bedömning då det gjorde för ont. Fick därför åka sjuktransport hem efter att ha blåst 0.94 och fårt dropp för att bli lite nyktrare.
 
Nyårsdagen kom sedan. Började med att min vän fick köra mig till röntgen. Sedan in för bedömning. Inte heller nu kunde de ge mig svar. Svullnad bakom knäskålen men inget brutet. De såg också en förändring på mitt skelett som jag troligen haft som barn. Det var jättevanligt men de skulle kolla upp det ifall det skulle vara Cancer. Hem med mediciner och så vila i soffan. Det var inte kul med ett bakisbesök på akuten.
 
På eftermiddagen kom S och C över på marängsviss och sedan även bakismat.
 
Ska tillbaka om en vecka för bedömning och hoppas innerligt att jag är bra tills dess. Just nu är det bara jobbigt. 
 
Jobbigt också med minnesluckorna. Hatar att inte vara i kontroll. Pinsamt!