Livets sköra blomma

En blogg om ångest, social fobi, PCO och kämpandet att ta sig därifrån...

Normernas tyngder släpper

Kategori: April 13

Jag har kommit till insikt. Insikten om att normerna är hittepå och att det finns värre saker som kan hända här i världen än att jag kissar på mig eller kräks offentligt. Jag menar, det går ju att byta kläder då.

Jag gick på eventet och hade trevligt. Något nervositetskissnödig i första delen men sedan fick vi paus och efter att jag besökt toaletten och kissat så gick det bättre. Måste nu utsätta mig fler gånger enda tills dess att jag inte bryr mig.

Livsblommor måste tuktas också. Utmanas lite för att inte bli helt vildvuxna och okontrollerbara. Så är det med vårt inre också.

Evenemanget närmar sig med stormsteg

Kategori: April 13

I helgen ska jag på ett evenemang. Artister, en stol och MASSOR AV MÄNNISKOR. Detta ska jag diskutera med kurator imorgon. Jag kommer att dö...Inte i morgon alltså utan i helgen. DÖ! Så hör ni inget mer av mig vet ni varför.

April fools

Kategori: April 13

April fools på mig. Livet lurar mig hela tiden. Jag mår bra en vecka och sedan *pang* mår jag piss. Upp och ner. Ska man bara acceptera osäkerheten och skita i den eller hur hanterar man paniken som väller i en när man ska göra saker?
 
Jag måste påminna mig konstant om att jag numer kan så mycket mer än förra året. Jag kan gå till badhuset, jag kan åka på släktmiddagar och samåka dit. Jag kan så mycket, men det finns så mycket mer jag vill kunna.
 
Utmaningen om bio står kvar. Kan man åka dit själv? Jag kanske borde göra det idag? Gå på bio alltså. Egentligen skulle jag ta bussen eller tåget dit. Kanske börja med tåget. Allt detta är ju eg skrattretande och så otroligt idiotiskt. Hur ska jag kunna jobba när jag mår såhär?
Jag mår piss verkligen. :(