Livets sköra blomma

En blogg om ångest, social fobi, PCO och kämpandet att ta sig därifrån...

Ångestcancer

Kategori: Juni 12

Hård ond knöl i magen som pulserar. Ångestcancer. Det finns inga cellgifter i världen som rår på den. Det är bara att le, sitta här och dö en långsam ångestdöd. Ska livet vara såhär? FY FAN!

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Ångestcancer var det rätta namnet det som känns som en obotlig sjukdom :(
    Har du fått någon hjälp än av någon annan kurator eller så?
    Jag ska få komma till psyk nu iaf. Ska på första samtal nästa vecka. Man undrar ju bara vem som kommer sitta i stolen mitt emot??

    Svar: Jag har inte sökt någon annan hjälp. Det tog så oerhört mycket kraft att söka sist. Kurator sa också att jag var välkommen efter sommaren om jag behövde. Jag vet inte om jag vill tillbaka. Sedan handlar det om pengar också. För att få bra vård behöver man ha pengar och det har inte jag, tyvärr. Just nu får det gå framåt utav egen kraft. Livsfrågorna och jobbångesten vet jag inte hur jag ska kunna kämpa emot, jag försöker men vi får se.
    Jag hoppas att det kommer gå bra på psyk och jag hoppas att det är en fantastisk och empatisk människa som du kommer att möta. Att personen lyssnar på dig och kommer med förslag till lösning. Jag hoppas att du mår bättre snart. Jag är med dig i tankarna när du (nervöst) går till ditt första samtal, jag skickar styrka och kärlek. KRAM!
    Livsblomman

    2012-06-29 | 12:15:42
    Bloggadress: http://mammatrollboll.blogg.se

Kommentera inlägget här: